Чиновник Мінкульту, якого впіймали на хабарі, відбувся штрафом

Чиновник Мінкульту, якого впіймали на хабарі, відбувся штрафом

Чоловік вимагав за «рішення» питання оренди землі 60 тисяч гривень

Чиновник Міністерства культури, якого затримали під час отримання 60 тисяч гривень хабара на Хортиці, відбувся штрафом. Про це пише «Наші гроші. Запоріжжя».

Рішенням від 4 жовтня мирову угоду зі штрафом і забороною обіймати певні посади екс-чиновнику Міністерства культури України Юрію Малюкін затвердив Орджонікідзевський районний суд.

За матеріалами справи, у вересні головний спеціаліст відділу капітальних інвестицій і майна Управління економічного розвитку та фінансів Міністерства культури України Юрій Малюкін під час розмови з керівницею ТОВ «Козацька залога» повідомив їй про майбутню перевірку заповідника «Хортиця». Чиновник заявив, що компанію чекає один мільйон гривень штрафу за відсутність договору оренди і «натякнув» про хабарі в розмірі 60 тисяч гривень. Пізніше Малюкін зустрівся з керівником біля музею історії запорізького козацтва: там він отримав хабар і був затриманий правоохоронцями.

Як повідомляють журналісти, до суду надійшла підписана угода між обвинуваченим і військовим прокурором про визнання винуватості з узгодженим покаранням у вигляді 25,5 тисячі гривень штрафа і позбавлення права обіймати певні посади строком на 2 роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: