Чиновника Мінкультури затримано на хабарі

Чиновника Мінкультури затримано на хабарі

Чиновник Мінкультури вимагав хабар за нефіксацію порушень при використанні землі заповідника «Хортиця»

Високопоставленого чиновника Міністерства культури України, який перевіряє законність використання землі Національного заповідника «Хортиця», затримано в Запоріжжі під час отримання хабара від місцевого підприємця в сумі 60 тис. грн.

Як повідомили в четвер у прес-службі військової прокуратури Південного регіону України, правоохоронні органи в четвер затримали головного спеціаліста відділу капітальних інвестицій Мінкультури, який під час перевірки використання землі Національного заповідника «Хортиця», вимагав та отримав хабар у сумі 60 тис. грн від запорізького підприємця.

«Встановлено, що чиновник Мінкультури отримав неправомірну вигоду від директора ТОВ (товариства з обмеженою відповідальністю) у сумі 60 тис. грн за непроведення перевірки комерційного товариства, і невключення в документи про перевірку порушень законодавства про використання землі національного заповідника «Хортиця», - зазначили в прокуратурі.

Чиновника затримали одразу після отримання грошей. Військова прокуратура готується повідомити чиновнику Міністерства культури про підозру, а також готує клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу на час слідства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: