Конкурсна комісія обрала четвертого члена НАЗК

Конкурсна комісія обрала четвертого члена НАЗК
Новий член НАЗК Олександр Серьогін

Четвертим членом Національної агенції із запобігання корупції обрано Олександра Серьогіна

Конкурсна комісія обрала Олександра Серьогіна членом Національного агентства з питань запобігання корупції. Він став четвертим з п'яти необхідних членів агентства.

Новий член НАЗК є співззасновником адвокатського об’єднання «Серьогін, Стоянов і партнери». 1999 року закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «міжнародні відносини». В 2002-му отримав ступінь кандидата юридичних наук. В 2004-му отримав свідоцтво на право зайняття адвокатською діяльністю. 3 2007-го року представляє інтереси громадського об'єднання «Антирейдерський собз підприємців», з 2013-го – інтереси громадського об'єднання «Антикорупційний підприємницький фронт». Доцент кафедри міжнародного приватного та митного права Інституту міжнародних відносин імені Шевченка.

2012 року установчою конференцією адвокатів Київської області був обраний до кваліфікаційної палати КДКА Київської області. З 2016-го – арбітр Лондонського міжнародного третейського суду (LCIA).

Нагадаємо, що Серьогін зайняв місце члена, яке відмовився зайняти Віктор Чумак. Ще одна вакансія в НАЗК з’явилась після того, як у червні цього року подав у відставку Руслан Рябошапка. Конкурс на вакантне, п’яте, місце в агенції триває – до 6 вересня 30 кандидатів повинні подати есе та пройти співбесіди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: