Чоловік, якого збив син Шуфрича, після ДТП страждає на провали в пам'яті

Чоловік, якого збив син Шуфрича, після ДТП страждає на провали в пам'яті
Олексій Мельниченко

Потерпілого невдовзі відправлять до реабілітаційного центру під Києвом, реабілітація триватиме до трьох місяців

Лікарі першого медичного центру Тель-Авіва оцінили стан потерпілого в ДТП з Нестором Шуфричем як непроблематичний. Про це повідомили лікарі під час прес-конфренції Першого медичного центру Тель-Авіва, пише ТСН.

«Його стан однозначно непроблематичний», - зазначив професор, керівник відділення інтенсивної кардіології медустанови Ієгуда Леві.

Зараз потерпілий перебуває у відділенні реанімації. Наголошується, що його стан відповідає тому, щоб бути у звичайній палаті, але у переведенні немає необхідності, бо вже через 2-3 дні його направлять до реабілітаційного центру під Києвом. Реабілітація триватиме до трьох місяців.

Відновлення буде проходити за американською концепцію. Ізраїльські медики передадуть всі матеріали українським лікарям.

«Є дефекти пам'яті. Є провали в пам'яті - не пам'ятає те, що було кілька років тому і недавній теж. Тобто, момент ДТП зараз Олексій не пам'ятає, а тільки те, що було після. Ми відновлюємо ланцюжок пам'яті», - наголосив Леві.

Ізраїльський професор також стверджує, що після тривалої реабілітації здоров'я Олексія повністю відновиться і він «стане звичайною людиною». Але при цьому медики не дають прогнозів, коли це трапиться. Стан Мельниченка більше не перебуває в критичній фазі.

«Олексій стабільний і контактний, сприймає все, що говорять і відповідає практично непогано. Є відхилення від норми, але це все відновиться. У фіналі він стане звичайною людиною», - наголосив лікар.

Загалом Мельниченку зробили три операції, дві на голові, і ще одну на нозі минулого тижня.

Нагадаємо, 26 серпня Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалого з численними травмами було госпіталізовано.

Постраждалому першу допомогу надав син головного рабина України Моше-Реувена Асмана Мендель Асман.

29 серпня поліція оголосила підозру Нестору Шуфричу-молодшому.

Суд відпустив Шуфрича-молодшого на поруки батька.

На Шуфрича-молодшого поклали низку зобов'язань: прибувати на виклики прокурора та слідчих, повідомляти про зміну місця проживання, здати документи для виїзду за кордон.

Прокуратура просила суд призначити Шуфричу цілодобовий домашній арешт, щоб він не зміг уникати слідчих дій і впливати на свідків.

Читайте також інтерв’ю «Главкома»: Мендель Асман, який врятував постраждалого від наїзду сина Шуфрича: В Ізраїлі у кожній третій автівці лежить сумка першої допомоги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: