Чорна бухгалтерія Януковича: Лещенко анонсував зливу компромату проти «Свободи»

Чорна бухгалтерія Януковича: Лещенко анонсував зливу компромату проти «Свободи»

Депутат від БПП стверджує, що партія Тягнибока обслуговувала Януковича.

У документах «чорної бухгалтерії» екс-«регіоналів» партія «Свобода» фігурує багато разів. Про це в інтерв'ю у програмі «Публичные люди» заявив народний депутат від БПП Сергій Лещенко. За його словами, всього є близького 800 сторінок такої «чорної бухгалтерії», які політик закликає НАБУ оприлюднити.

«Найкращою послугою для України було би опублікувати усі 800 сторінок («чорної бухгалтерії» екс-«регіоналів»), аби всі побачили, хто чим займався… «Свобода» в документах згадується не один раз, а багато. Гроші (від «Партії регіонів») брав не тільки Калюжний, а брали багато депутатів, прізвища яких я не можу назвати, яких раніше не називали. Але це дуже цікаві депутати із Західної України від «Партії регіонів», які займалися тим, що на них ці гроші виписувалися, вони їх брали під власний підпис», - сказав Лещенко.

.jpg_15«Я сподіваюся, що Національне антикорупційне бюро, яке підтвердило правдивість обвинувачень проти Монафорта, не стане спростовувати правдивість по «Свободі», - висловив сподівання політик.

Між тим, прес-секретар лідера «Свободи» Христя Равлюк прокоментувала заяву нардепа Лещенка на своїй сторінці у Facebook, спростувавши обвинувачення політика.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: