Чотири жінки звинуватили Трампа у сексуальних домаганнях

Чотири жінки звинуватили Трампа у сексуальних домаганнях
Дональд Тамп

74-річна Джесіка Лідс розповіла, що Трамп приставав до неї більше 30 років тому в літаку

Чотири жінки в бесідах з різними виданнями звинуватили кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в домаганнях, пише The Washington Post.

Так, 74-річна Джесіка Лідс розповіла The New York Times, що Трамп приставав до неї більше 30 років тому в літаку. За її словами, через 45 хвилин після зльоту він почав чіпати її груди і намагався засунути руку під спідницю. «Уявіть собі такого восьминога, - сказала вона. - Його руки були всюди».

У домаганнях Трампа звинуватила й інша дівчина - Рейчел Кукс. У 2005 році, коли їй було 22 роки, вона працювала на ресепшені в девелоперської компанії в Trump Tower на Манхеттені в Нью-Йорку. Вранці біля ліфта, розповіла вона газеті, Трамп познайомився з нею, потиснувши їй руку, а потім почав цілувати її щоки. За словами дівчини, йому вдалося поцілувати її прямо в губи.

У бесіді з виданням PalBeachPost 36-річна Мінді Макгілліврей розповіла, що 13 років тому Трамп приставав до неї в своєму клубі Мар-а-Лаго у Флориді. Жінка сказала, що бізнесмен схопив її за сідниці, коли вона пройшла за лаштунки після виступу музичної групи.

На сайті журналу People вийшов матеріал Наташі Стойноф, в якому вона розповіла про домагання Трампа в тому ж клубі Мар-а-Лаго в 2005 році. Вона написала, що він поцілував її без дозволу перед інтерв'ю з ним.

Звинувачення на адресу Трампа в домаганнях з боку жінок почалися після того, як за місяць до виборів президента США, The Washington Post опублікувала відеозапис 11-річної давності, на якій Трамп зневажливо говорив про жінок і розповідав про спроби спокусити заміжню жінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: