Чубаров вважає, що Путін хоче довести світові, що українці - це терористи

Чубаров вважає, що Путін хоче довести світові, що українці - це терористи

Нардеп не виключає посилення репресій в окупованому Криму

Російський президент Володимир Путін своїми діями в окупованому Криму хоче виставити українців всьому світу в якості терористів. Таку думку у «Вечірньому праймі» на телеканалі «112 Україна» висловив народний депутат Рефат Чубаров.

«Путін сподівається, що він зможе відвернути лідерів західних країн від підтримки України. Путін готується восени, коли знову будуть бурхливі дискусії навколо санкцій, він хоче довести світові, що ми, українці і Україна є терористами. Це зовсім перевернуте відображення реалій, але Путін сподівається, що йому це вдасться», - висловився Чубаров.

Нардеп також прогнозує посилення хвилі репресій на окупованому півострові.

«На жаль, ситуація в окупованому Криму може погіршитися. До тих репресій, які є, додадуться нові. Сьогодні пройшла низка судів над активістами кримських татар, над Чийгозом, Умеровим. Нам треба думати, як залучити міжнародне співтовариство до безпосереднього моніторингу прав людини в окупованому Криму», - вважає він.

Як відомо, у середу російська ФСБ поширила заяву, про начебто дві спроби українських військових напасти на Крим та влаштувати там теракти, під час яких загинули російський військовий і боєць ФСБ.

Український Генштаб назвав ці заяви провокацією, а секретар РНБО Олександр Турчинов – істеричними і брехливими.

Після повідомлення ФСБ Путін звинуватив владу України у терорі і пообіцяв «не проходити повз». Крім того він заявив про те, що «не бачить сенсу у нормандських переговорах». 

Тим часом окупанти Криму заявили про «негласне оголошення війни».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: