Ціни на нафту зростають в очікуванні зустрічі ОПЕК+

Ціни на нафту зростають в очікуванні зустрічі ОПЕК+

Ціна на нафту марки Brent зросла до 48,16 долара за барель

В понеділок, 24 липня, вранці світові ціни на нафту піднімаються. Трейдери очікують зустрічі міністерського комітету країн ОПЕК і нафтовидобувних держав, що не входять в картель (ОПЕК+), повідомляє Прайм.

Вартість вересневих ф'ючерсів на нафту марки Brent зросла на 0,21% - до 48,16 долара за барель. Ціна вересневих ф'ючерсів на нафту марки WTI збільшилася на 0,13%, до 45,83 долара за барель.

У суботу генсек ОПЕК Мохаммед Баркіндо заявив, що члени делегацій від Лівії і Нігерії представили технічному комітету свої плани з нафтовидобутку, які відповідають складним ситуаціям у цих двох країнах. За його словами, Нігерія та Лівія були налаштовані на співпрацю. Баркіндо додав, що процес відновлення балансу попиту і пропозиції на ринку нафти прискориться в другому півріччі поточного року.

Підтримують збільшення вартості сировини дані американської нафтосервісної компанії Baker Hughes, a GE Company (BHGE), опубліковані в п'ятницю. За даними ВHGE, число бурових установок в США знизилося на дві штуки, або на 0,21%, до 950 одиниць. У річному виразі кількість бурових установок зросла на 488 штук, або в 2,06 рази. Кількість нафтових бурових установок зменшилася при цьому на одну, або на 0,13%, до 764 одиниць. Кількість газодобувних установок скоротилася за тиждень також на одну одиницю, або на 0,53%, до 186 одиниць.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: