CNN: Клінтон перемогла в другому раунді дебатів

CNN: Клінтон перемогла в другому раунді дебатів

Клінтон визнали переможцем 57% респондентів, а Трампа - 34%

Телекомпанія CNN і компанія ORC підвели підсумки бліц-опитування серед глядачів другого раунду дебатів кандидатів у президенти США Дональда Трампа і Гілларі Клінтон. Згідно з цими даним, перемогу здобула кандидат від Демократичної партії.

Як повідомляється, Клінтон визнали переможцем 57% респондентів, а Трампа - 34%. 63% відповіли, що Трамп виступив краще, ніж в першому раунді, 21% - що гірше і, на думку 15%, - так само.

Незадовго до дебатів республіканець Дональд Трамп зібрав прес-конференцію, куди запросив чотирьох жінок, одна з яких заявила про зґвалтування з боку екс-президента. За словами іншого, Гілларі Клінтон виступала адвокатом чоловіка, який нібито зґвалтував її в 12 років. Відзначимо, що жодна з них раніше не змогла довести свої звинувачення у суді.

Нагадаємо, останній з численних скандалів, пов'язаних з висловлюваннями Трампа, розгорівся через публікацію його вульгарної бесіди про жінок з шоуменом Біллі Бушем. У записі, датованому ще 2005 роком, нинішній кандидат в президенти у вельми розкутій манері зізнається, що намагався спокусити заміжню жінку, але у нього «не вийшло». Після оприлюднення запису на Трампа з критикою накинулися як демократи, так і самі республіканці. Мільярдер в спеціальному відеозверненні приніс вибачення, «якщо хтось образився». Він також заявив, що оприлюднення його скандальних висловів є лише «спробою відвернути увагу від проблем, що стоять перед США».

Тим часом журналісти ідентифікували заміжню жінку, про невдалу спробу близькості з якою у нецензурних виразах розповідав Дональд Трамп. 

На заяви Трампа вже відреагувала його дружина Меланія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: