Деканоїдзе: Ми дістанемо і покараємо поліцейських, які забули про честь

Деканоїдзе: Ми дістанемо і покараємо поліцейських, які забули про честь
Фото focus.ua

Глава Нацполіції пообіцяла «не прикривати своїх»

Глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе обіцяє покарати всіх винних у вбивстві жителя Кривого Озера Миколаївської області. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook після прибуття на місце трагедії.

«Звертаюся до тих співробітників Національної поліції України, які забули, що таке честь. Ми вас дістанемо, а коли дістанемо, покараємо вас і ваших керівників», – написала Деканоїдзе.

«Я даю слово, що завершити слідство і покарати винних – єдина позиція НПУ, ГПУ і МВС, ніхто не буде прикривати своїх», – запевнила вона.

Глава Нацполіції також висловила надію на те, що суд прийме відповідне рішення, а також назвала неприпустимими спроби розгромити відділення поліції в Кривому Озері, які були в середу, 24 серпня.

Як раніше повідомлялося, Деканоїдзе заявила, що все відділення поліції в Кривому Озері розформовано, наказ про це вже підписано.

Нагадаємо, що в ніч з вівторка на середу, 24 серпня, в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області стався конфлікт між водієм таксі і 32-річним Олександром Цукерманом. На місце прибули поліцейські і затримали Цукермана. Очевидці заявили, що під час затримання правоохоронці почали бити чоловіка, який був у наручниках, а генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що у затриманого також стріляли. В результаті 31-річний чоловік помер. Медики встановили, що він загинув від вогнепального поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: