День в АТО: ситуація залишається напруженою, проте контрольованою Збройними силами

День в АТО: ситуація залишається напруженою, проте контрольованою Збройними силами

Не спадає напруження в районі Авдіївської промзони

Фото: Ministry of Defense of Ukraine / Flickr

В районі Авдіївської промзони у відповідь на провокації супротивника бійці АТО щільним вогнем примусили противника до тиші

Упродовж сьогоднішнього дня ситуація у районі проведення АТО залишалась напруженою, проте контрольованою Збройними силами України. Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО у своєму зведенні станом на 18.00 неділі.

За його даними, вдень незаконні збройні формування двічі били з 82-міліметрових мінометів по наших укріпленнях у районі Чермалика, що на Приморському напрямку. Також бойовики відкривали вогонь неподалік селища Широкине.

На Луганському напрямку близько 1 ночі злочинці випустили 5 мін калібру 120 міліметрів по українських захисниках у Троїцькому.

Не спадає напруження і в районі Авдіївської промзони. Тут вдень, бойовики майже 2 години обстрілювали наші укріплення зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. У відповідь бійці АТО щільним вогнем примусили противника до тиші.

Поряд з невдалими намаганнями втягнути українських військових у довготривале вогневе протистояння, бойовики продовжують грабувати і цинічно використовувати населення окупованого Донбасу. Нещодавно у Горлівці, так звані міліціонери ДНР затримали бойовика 3 окремої мотострілецької бригади, який з дозволу командування організував масштабний збут контрабандних товарів. Також мешканців Донбасу, які взяли до рук зброю, все частіше примусово «залучають» воювати у Сирії. А враховуючи, що ці люди не громадяни Росії, у випадку загибелі, їхні тіла додому ніхто не повертає.

Раніше прес-центр Штабу АТО повідомив, що ситуація упродовж минулої доби у районі проведення АТО характеризується як стабільна, без тенденції до загострення. За минулу добу в зоні АТО загинув один український військовослужбовець, двоє зазнали поранень і ще троє - бойових травм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: