Депутат Держдуми заявив, що незалежність України «тримається на добрій волі» Путіна

Депутат Держдуми заявив, що незалежність України «тримається на добрій волі» Путіна
В'ячеслав Ніконов

Російський депутат назвав вбивство Мотороли кроком до здобуття «незалежності» «ДНР» та «ЛНР»

Територіальна цілісність України існує тільки завдяки добрій волі російського керівництва, заявив глава комітету з освіти Держдуми РФ В'ячеслав Ніконов в інтерв'ю одному з місцевих пропагандистських каналів, пише видання «Без табу»

За його словами, вбивство Мотороли - крок до здобуття «незалежності» «ДНР» та «ЛНР». Від цього окуповані території стримують лише Мінські переговори.

«Коли рубаються останні нитки, які хоч якось юридично ще пов'язують Україну і Донбас, Київ повинен цінувати їх. Терпіння Донбасу не безмежне, але я впевнений, що і терпіння Росії не безмежне. Зараз територіальна цілісність України насправді існує тільки завдяки добрій волі російського керівництва, але ця добра воля починає стрімко вичерпуватися. Ще один постріл, другий постріл - і Мінський процес може зупинитися. І в цьому випадку з боку Росії можна очікувати таких кроків, які дійсно поставлять хрест на територіальні претензії», - заявив депутат.

Нагадаємо, минулого тижня Парламентська Асамблея Ради Європи офіційно визнала Росію агресором, куратором і спонсором терористів на Донбасі. Також представники світової спільноти закликали услілій санкції щодо Росії.

Як повідомлялось, один з найбільш жорстоких бойовиків «ДНР» Арсен Моторола Павлов загинув 16 жовтня. Коли терорист повертався додому, в ліфті спрацював саморобний вибуховий пристрій. Бойовик дістав травми, несумісні з життям. У СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика.

У терористичних угрупованнях «Л/ДНР», не дочекавшись результатів розслідування, поспішили звинуватити Київ у вбивстві терориста. Російські пропагандистські ЗМІ також мусують лише цю версію.

Ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що за ліквідацією Мотороли стоять українські спецслужби, та звинуватив Київ у порушенні перемир’я. Він пообіцяв помститися за «близького друга». «Не лише тут, а й уЖитомирі, Харкові, Дніпрі, Києві... Коли ми прийдемо до вас додому, ніякої милості до вас не буде... Ця смерть для нас – не просто виклик, а виклик усій «республіці». Ходіть тепер і бійтеся», – заявив ватажок бойовиків.

Також терорист Гіві обіцяє «зрівняти з землею» кожне українське місто за смерть Мотороли.

Читайте матеріал «Главкома»: «Звідки взявся «Моторола». 10 фактів з біографії терориста»


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: