Депутат Гринів пояснив, чому е-декларування не рятує від корупції

Депутат Гринів пояснив, чому е-декларування не рятує від корупції
Ігор Гринів

Гринів не виключає, що записані в деклараціях мільйони в готівці можуть бути отримані як хабарі в майбутньому

Декларування - це точно правильний шлях до цивілізованого суспільства. Але це стратегічно правильно, тактично дуже багато недоліків. Про це в інтерв’ю «Главкому»сказав голова фракції БПП Ігор Гринів.

«І питання зараз тільки в тому, країна зможе розвиватися далі і це стане поштовхом внутрішнім, чи нас знову відкине на сто років назад», - зазначив він.

«Суспільство дізналося, що є не просто недосяжно багаті – і їх мало, це так звані олігархи, які вже стали міфічними фігурами у громадській свідомості. А є ще й інші заможні люди. І вони є владою», - зазначив Гринів.

Він підкреслив, що під час кампанії е-декларування всі побачили, що декларування не рятує від корупції. «Оці мільйони в готівці. Чи можуть вони бути записані на папері, а отримані як хабарі в майбутньому? Можуть», - сказав Гринів.

«Далі йдемо. Де офшорні кампанії? Хто їх задекларував? Всі розуміють, що справжні гроші там, навіть не в країні?», - зазначив нардеп.

Нагадаємо, за даними НАЗК, подано понад 103 тисячі е-декларацій.

Як повідомлялося, опитування на сайті «Главкома» показує, що оприлюднення декларацій політиків у більшості викликало відчай та злість.

Читайте також статтю «Главкома» Плебеї, викусіть! Е-декларації подано – і що далі?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: