Депутат Карпунцов звинуватив Сакварелідзе в піарі на справі «діамантових прокурорів»

Депутат Карпунцов звинуватив Сакварелідзе в піарі на справі «діамантових прокурорів»

Нардеп розказав про «проколи» Сакварелідзе

Народний депутат Валерій Карпунцов вважає екс-заступника генпрокурора Давід Сакварелідзе розумною людиною, але недостатньо професійним для обіймання такої посади. Про це депутат сказав в інтерв’ю «Главкому».
«Він не знає мови, не знає законів. І вся ця профанація зводиться до піару», - зазначив Карпунцов.
Як приклад він навів ситуацію, коли справа «діамантових прокурорів» знаходилась у суді, а Сакварелідзе казав, що у ГПУ додатково збирають докази для того, щоб їх передати в суд.
«Це виглядає просто дурнувато. Вже ж обвинувачення пред’явлено, справа передана в суд. Вже нічого додати туди не можна - далі суд всім займається. Суд може якось по-новому дослідити факти, але процесуально прокурор чи слідчий туди не можуть вже нічого додати», - пояснив Карпунцов.
За його словами, подібні «проколи» не додають балів ні Сакварелідзе як заступнику генерального прокурора, ні правоохоронній системі в цілому.
Нагадаємо, Карпунцов уже був депутатом у минулому скликанні Верховної Ради, тоді він входив до складу фракції Віталія Кличка «Удар». Після дострокових виборів Карпунцов тривалий час працював у Генпрокуратурі: спочатку був старшим помічником з особливих доручень у генпрокурора Віталія Яреми, потім, уже за часів Шокіна, перебував на посаді заступника голови департаменту із забезпечення роботи керівництва прокуратури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: