Депутата Київради Кримчака залишили під вартою з можливістю застави 1,4 млн грн

Депутата Київради Кримчака залишили під вартою з можливістю застави 1,4 млн грн

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила арешт з альтернативою застави 25 млн гривень

Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою депутату Київської міської ради Сергію Кримчаку з альтернативою застави 1,4 мільйона гривень.

Про це повідомляють «Українські Новини» із посиланням на адвоката Ігоря Черезова.

«Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила арешт з альтернативою застави 25 млн гривень. Суд обрав арешт із заставою 1,4 млн гривень», — повідомив адвокат.

Зі слів адвоката, правоохоронці вже відвезли Кримчака  до Лук'янівського СІЗО.

Нагадаємо, 13 вересня детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП затримали депутата Київради – екс-секретаря Комісії з питань земельних відносин та його ймовірного спільника за підозрою у привласненні землі в столиці.

Того ж дня останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.27, ч.5 ст.191 та ч.5 ст.27, ч.2 ст 209 Кримінального кодексу України.

За версією слідства, затриманий у 2010-2011 роках, перебуваючи на посаді секретаря Комісії Київради з питань земельних відносин та маючи доступ до інформації про наявність в столиці земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності, організував злочинну схему заволодіння трьома з них, загальною вартістю понад 3,5 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: