Депутата від Блоку Порошенка підозрюють у сепаратизмі

Депутата від Блоку Порошенка підозрюють у сепаратизмі
Олексій Гончаренко

У Генеральній прокуратурі відкрито кримінальне провадження стосовно народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Олексія Гончаренка. Про це повідомив нардеп від фракції Радикальна партія Андрій Лозовий у своєму Facebook, пише РБК-Україна.

Як доказ цього він опублікував у соцмережі копії відповіді ГПУ депутату Ігорю Мосійчуку.

У документі зазначено, що провадження відкрито за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ст. 161 КК (порушення рівноправності громадян залежно від їхньої расової належності і їхнього ставлення до релігії).

На народного депутата від БПП, відомого одеського сепаратиста Олексія Гончаренка відкрили кримінальне провадження по статті 110 кримінального кодексу України - посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, а також статті 161 - порушення рівноправності громадян залежно від їх расової належності і їхнього ставлення до релігії.

Ідеться про просування Гончаренком ідей «русского мира» в Одесі, зустрічі з кураторами з ФСБ і підривну антиукраїнську діяльність в цілому.

Провадження відкрито після звернення до ГПУ Ігоря Мосійчука, підкріпленого якісною доказовою базою, зокрема відеозаписами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: