Депутати «Народного фронту» вручили Капліну і Ко балалайки

Депутати «Народного фронту» вручили Капліну і Ко балалайки

«Від «Народного фронту» народним балалаєчникам і каналу «Інтер» ми даруємо інструменти, на яких вони повинні працювати», - сказав Юрій Береза

Під час ранкового засідання Верховної Ради народні депутати фракції «Народний фронт» вручили російський народний музичний інструмент балалайку депутатам Капліну, Добродомову і Бориславу Березі, які, як свідчить листування російської пропагандистки з телеканалу «Інтер» Столярової, потрапили у парламент завдяки підтримці Кремля.
«Від «Народного фронту» народним балалаєчникам і каналу «Інтер» ми даруємо інструменти, на яких вони повинні працювати», - сказав член фракції «Народний фронт» Юрій Береза, виступаючи з парламентської трибуни.

Він нагадав про оприлюднену нещодавно переписку між депортованою російською пропагандисткою з телеканалу «Інтер» Столяровою та деякими народними депутатами.
«Для мене сумно, що ми два роки воюємо фізично та ідеологічно з країною-агресором, але, незважаючи на це, до сих пір дехто не зрозумів, що ідеологічна війна, мабуть, важливіша, ніж те, що наразі відбувається на лінії зіткнення», - сказав Береза.
«Коли по каналам ходять такі депутати, як, наприклад, Каплін, який розповідає про те, як його особисто та його партію хвилює майбутня держави Україна та український народ, а з оприлюдненого листування випливає, що Каплін та його партія – це успішні проекти Росії. Мені сумно й боляче на це дивитись», - наголосив Береза.
Він підкреслив, що від згуртованості демократичних сил та розуміння розвитку нашої держави «залежить майбутнє наших дітей та онуків».
«Я не знаю, може, в когось з присутніх діти й онуки житимуть у якійсь іншій країні, за кордоном, а мої – ні, мені нема куди йти», - резюмував член «Народного фронту».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: