Депутати відмовилися працювати до 21:00

Парубій двічі ставив на голосування пропозицію продовжити роботу Ради до 21:00

Народні депутати з третього разу проголосували за продовження роботи парламенту до 20:00.

Спочатку голова ВР Андрій Парубій двічі ставив на голосування пропозицію про продовження роботи ВР до 21:00. Однак цю ініціативу підтримали спочатку 225 нардепів, а вдруге - 205.

Після цього спікер виніс на голосування пропозицію про продовження роботи до 20:00, яка була підтримана 231 нардепом.

Як повідомлялося, на погоджувальній раді у голови Верховної Ради керівники парламентських фракцій домовились продовжити сьогоднішню роботу парламенту до 21:00.

Верховна Рада розпочала розгляд подання Генпрокуратури про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт нардепа Михайла Добкіна.

Також Рада планує ухвалити медичну і пенсійну реформи.

Пряму трансляцію засідання Ради дивіться тут.

Нагадаємо, вчора комітет Верховної Ради з питань регламенту прийняв рішення рекомендувати парламенту зняти депутатську недоторканість з Михайла Добкіна, але подання про затримання та арешт визнав недостатньо обгрунтованими.

Як відомо, ГПУ підозрює, що Добкін діючи умисно за попередньою змовою з групою осіб, зловживаючи своїм становищем в інтересах третіх осіб, що спричинило тяжкі наслідки вчинив кримінальне правопорушення передбачене ч.2 ст.28, ч.2 ст.364 і ККУ і умисно сприяв в інтересах голів житлових кооперативів, заволодінню земельних ділянок у Харкові шляхом обману (ч.5 ст. 27, ч.4 ст.190 (шахрайство) ККУ).

Читайте також статтю: Михайло Добкін: Луценко – дуже мстива людина. Всі, хто перетинався з ним - або сидять, або звільнені, або люстровані, або в бігах

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: