Детективи НАБУ затримали суддю Дніпровського райсуду Києва Миколу Чауса, - ЗМІ

Детективи НАБУ затримали суддю Дніпровського райсуду Києва Миколу Чауса, - ЗМІ

Викритий на хабарі суддя Дніпровського райсуду Києва вів справи проти учасників Євромайдану, - зазначив журналіст

Викритий НАБУ на хабарі у 150 тис. дол. суддя Дніпровського райсуду Києва - Микола Чаус, який вів кримінальні справи проти учасників Євромайдану, а також бізнесмена Юрія Іванющенка та екс-глави партії «Укроп» Геннадія Корбана. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна« повідомив журналіст Юрій Бутусов.

«За повідомленням джерел, які знаходяться на місці затримання, джерел в НАБУ, затриманий на хабарі суддя – це Микола Чаус, суддя Дніпровського райсуду Києва», - повідомив він.

За словами Бутусова, Чаус «прославився» серією замовних рішень проти учасників Євромайдану.

«Найбільш резонансною справою, якою «прославився» Чаус – це перша серія замовних рішень, які під час Євромайдана Чаус прийняв проти «майданівців», виносячи завідомо фальшиві рішення і таким чином він був учасником репресій проти протестувальників. З найбільш резонансних при новій владі (справ – ред.) – Микола Чаус в цьому році зняв з розшуку і заборонив проводити слідчі дії проти одного з найбільших кримінальних авторитетів України і східної Європи – Юри «Єнакіївського» - екс-нардепа від ПР Юрія Іванющенка. Завдяки даним рішенням Чауса Іванющенко зміг зняти в європейських судах себе з розшуку і затримання Інтерполом, зняти обмеження на пересування по Європі», - заявив Бутусов, додавши, що вказаний суддя також вів справу Геннадія Корбана.

«Чаус брав вигідні для влади, а за це його не люструвати», - сказав Бутусов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: