Директор Попаснянського психоневрологічного інтернату погорів на хабарі

Директор Попаснянського психоневрологічного інтернату погорів на хабарі

Посадовцю «світить» до 10 років позбавлення волі

Чиновник вимагав хабар у підприємця за узгодження питання, пов’язаного з підвищенням цін на продукти харчування

Директора Попаснянського психоневрологічного інтернату викрили на хабарництві. Як повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області, чиновник вимагав від приватного підприємця неправомірну вигоду за узгодження питання, пов'язаного з підвищенням цін на продукти харчування для закладу.

 «Розслідуванням встановлено, що посадовець вимагав та одержав від приватного підприємця частину неправомірної вигоди у розмірі 50 тис. грн за узгодження питання, пов’язаного з підвищенням цін на продукти харчування, які поставляються підприємцем до комунального закладу «Попаснянський психоневрологічний інтернат», - йдеться в повідомленні.

Наразі посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті, за якою обвинувачується посадовець, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо мера Бучі, що під Києвом, Анатолія Федорука.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: