Директору Миколаївського автовокзалу спалили авто

Директору Миколаївського автовокзалу спалили авто

За словами адвоката потерпілого, підпал автомобіля могли зробити конкуренти - власники автостанції «Південна» і «МиколаївАвто»

У четвер, 14 вересня, близько першої години ночі, в Миколаєві невідомі підпалили автомобіль Geely, який належить директору Миколаївського автовокзалу Олександру Поганюку.

Про це 0512 повідомила адвокат Поганюка.

Олександр Поганюк є генеральним директором приватного акціонерного товариства «Миколаївське обласне підприємство автобусних станцій», яке надає жителям області послуги автостанцій.

Вночі його авто облили клеєм або рідкими цвяхами, намагаючись залити в салон займисту рідину.

За словами адвоката, підпал автомобіля могли зробити конкуренти - власники автостанції «Південна» і «МиколаївАвто».

Також Поганюк вважає, що це продовження подій, коли минулого літа люди в балаклавах закидали коктейлями Молотова і спалили автобуси напрямки «Миколаїв-Одеса».

«Це пов'язано з подіями попереднього підпалу автобусів, оскільки в цьому році зайшли нові перевізники, які запропонували реальну вартість перевезень пасажирів. На даний момент ситуація повторилася. Нашою фірмою був розроблений план здешевлення ціни спільно з перевізниками. Ми знаємо, що сьогодні з міжобласного вокзалу здійснюються перевезення пасажирів до Одеси за 90 гривень, коли у конкурентів ця вартість 130 гривень. Ми вважаємо, що таким чином конкуренти намагаються налякати керівника», - коментує адвокат.

За її словами, раніше погроз особисто Поганюку не надходило, але були неодноразові конфлікти між водіями, які працюють на автовокзалі «Південний» і на міжобласному автовокзалі.

«З місця події поліцейські вилучили фрагменти невідомої речовини, що ймовірно призвела до займання транспортного засобу, та відправили на експертне дослідження. Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років», - повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Триває досудове слідство, встановлюються особи, причетні до підпалу транспортного засобу, призначено проведення відповідних експертиз, очікуються висновки фахівців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: