Діти українських чиновників продовжують сидіти у «ВКонтакте», обходячи блокування

Діти українських чиновників продовжують сидіти у «ВКонтакте», обходячи блокування

Сини генерального прокурора Юрія Луценка продовжують сидіти в російській соцмережі

Діти українських чиновників продовжують сидіти у заблокованій соцмережі «ВКонтакте» за допомогою спеціальних програм, повідомляє «Страна».

Наприклад, сини генерального прокурора Юрія Луценка продовжують сидіти в російській соцмережі. У старшого сина Луценка є акаунти як у «ВКонтакте», так і у Facebook. Сьогодні вночі Олександр Луценко якраз відвідував заборонений в Україні ресурс. Нагадаємо, що хлопець займається бізнесом і, відповідно до електронної декларації, робить своїм батькам дорогі подарунки.

На момент написання матеріалу Віталій Луценко, молодший син генпрокурора, якраз перебував у «ВКонтакте». Нагадаємо, що цього року хлопець закінчує Київську гімназію імені Лесі Українки №117 і вступатиме до вишу.

1_04

2_03

Після скандалу з фотографією, на якій молодший син президента Михайло Порошенко був у толстовці з написом Russia, діти гаранта намагаються не засвічуватися в соціальних мережах. Проте одна з дочок-двійнят – Євгенія Порошенко – продовжує відвідувати «ВКонтакте». Зазначимо, що тут вона зареєстрована під дівочим прізвищем мами – Переведенцева.

3_03

Софія Кириленко, дочка віце-прем'єра з гуманітарних питань та міністра культури України, а також Анастасія та Ярослав Розенки, діти віце-прем'єра – також продовжують відвідувати соцмережу «ВКонтакте».

4_03

5_02

Не дотримуються заборони і Ярина Парубій, дочка голови Верховної Ради.

5922cb0e478c7-6w

Також у «ВКонтакте» було помічено молодшого сина глави НБУ Валерії Гонтаревої. Микита заходив сюди 17 травня, наступного дня після заборони цієї соціальної мережі. Можливо, тоді ще провайдер не блокував сайт.

5922cb26b0a9a-8w

Нагадаємо, 16 травня президент ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 28 квітня про застосування санкцій щодо низки фізичних і юридичних осіб. У ньому, зокрема, йдеться про блокування російських соцмереж та поштових служб. Також санкції передбачають блокування доступу до сервісів «Яндекс», 1С, «Софтлайн Груп», корпорації «Парус» і ще низки російських IT-компаній.

Через українські санкції акції «Яндекса» вже почали дешевшати.

Зазначимо, загалом у санкційному списку 1228 фізичних та 468 юридичних осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: