До осені Генпрокуратура підготує подання на Вілкула

До осені Генпрокуратура підготує подання на Вілкула
Нардеп від Опозиційного блоку Олександр Вілкул

Генпрокуратура хоче притягнути Вілкула до відповідальності за ухилення від сплати податків

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про плани підготувати подання у Верховну Раду на зняття депутатської недоторканності із співголови фракції Опозиційний блок Олександра Вілкула через ухилення від сплати податків парламентарем. Про це він сказав сьогодні журналістам.

«Була призначена позачергова документальна перевірка його (Вілкула. – Ред.) податкових справ. Вона встановила розбіжності між тим, що було сплачено, й тим, що треба було сплатити. Акт податкової перевірки, податкове повідомлення рішення, потім - подання до Верховної Ради. Найближчими днями, одразу після отримання документів з Дніпровської ДФС, ми зареєструємо провадження й після цього, за час літніх канікул парламенту, підготуємо всі необхідні матеріали», - повідомив Луценко.

Нагадаємо, 5 липня в.о. начальника головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) у Дніпропетровській області Оксана Томчук повідомила, що Вілкул у 2015 році не сплатив до державного бюджету податків і зборів на 19,6 млн грн.

Нардеп Вілкул, у свою чергу, заперечує несплату податків.

«Офіційно повідомляю, що будь-які звинувачення мене в несплаті податків є дешевим піаром. Вимагаю видати мені на руки акт перевірки», - написав Вілкул у Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: