Доба в АТО: четверо українських воїнів зазнали поранень

Доба в АТО: четверо українських воїнів зазнали поранень
У відповідь військовослужбовці Збройних Сил України 8 разів застосовували зброю для примушення противника до миру

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 12 разів порушили режим припинення вогню

У районі проведення АТО, наприкінці вчорашньої доби бойова активність російсько-окупаційних угруповань змістилась з донецького напрямку на луганський, який раніше був відносно спокійним.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, після 18 години бойовики з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривали вогонь по наших позиціях на підступах до Станиці Луганської, Валуйського, Новоолександрівки, Трьохізбенки.

На приморському напрямку, увечері, проросійські найманці впродовж декількох годин обстрілювали з озброєння БМП, автоматичних гранатометів та кулеметів українські опорні пункти неподалік Гнутового. У відповідь військовослужбовці сил АТО застосовували увесь спектр незабороненого піхотного озброєння. У результаті цього протистояння, близько 18 години один наш захисник був поранений, інший отримав бойову травму.

На донецькому напрямку ввечері було відносно спокійно. Лише поблизу Зайцевого зафіксований недовготривалий обстріл наших укріплень із стрілецької зброї.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 12 разів порушили режим припинення вогню. У відповідь військовослужбовці Збройних Сил України 8 разів застосовували зброю для примушення противника до миру.

Внаслідок бойових дій двоє наших захисників були пораненні, ще двоє отримали бойові травми.

Нагадаємо, за минулу добу незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир’я. Під час 11 обстрілів, коли виникала загроза життю наших бійців, сили АТО жорстко відповідали ворогу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: