Доба в АТО: один український боєць підірвався, шестеро поранених і травмованих

Доба в АТО: один український боєць підірвався, шестеро поранених і травмованих
За добу бойовики 20 разів порушили режим тиші

В п’ятницю ввечері ситуація загострилася на луганському напрямку

Минула доба у районі проведення АТО завершилась черговою активізацією російсько-окупаційних угруповань вздовж усієї лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Якщо до 18 години ворог невдало намагався майже усіма вогневими засобами ураження перевірити нашу оборону у районі Авдіївки, то ввечері напруження перемістилось на луганський напрямок», - йдеться у звіті штабу.

Так, неподалік Щастя та Новотошківського по позиціях ЗСУ бойовики декілька разів застосовували міномети та гранатомети. А по опорному пункту на підступах до Сизого випустили щонайменше п’ять мін калібру 120 міліметрів. Крім того, вночі, бандити майже півгодини били зі 120-міліметрового міномету по українських укріпленнях у районі Кримського. 

На приморському напрямку з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики двічі обстрілювали спостережний пункт сил АТО неподалік Лебединського. Також збройні провокації ворога зафіксовані у районі Мар’їнки. 

«На донецькому напрямку близько 21 години в результаті обстрілу наших позицій з гранатометів та великокаліберних кулеметів на околицях Авдіївки, отримав поранення один український військовий. У відповідь наші бійці, дозволеними засобами ураження, оперативно накрили позиції ворога», - додають у штабі. 

Загалом, упродовж минулої доби незаконні збройні формування 20 разів порушили режим тиші. Внаслідок бойових дій троє українських захисників були пораненні, ще троє отримали бойові травми, один – загинув, підірвавшись на міні.

«Главком» також повідомляв, що за фактом забезпечення неякісною водою однієї з військових частин в зоні АТО проводиться службова перевірка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: