Доба в АТО: один загиблий та троє поранених українських бійців

Доба в АТО: один загиблий та троє поранених українських бійців
Українські військові

Бойовики 46 разів обстріляли українські позиції на Донбасі

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. За минулу добу підрозділи російсько-окупаційних військ здійснили 46 обстрілів позицій українських захисників: один військовослужбовець Збройних cил України загинув, ще троє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільшу кількість збройних провокацій ворога було зафіксовано на донецькому напрямку. Так, з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник відкривав вогонь по опорних пунктах поблизу Авдіївки, шахти «Бутівка», Верхньоторецького та Луганського. По захисниках Зайцевого, Пісків та Кам’янки гатив з гранатометів та кулеметів великих калібрів. Озброєння БМП ворог застосовував в районі населених пунктів Луганське та Зайцеве. Поблизу шахти «Бутівка» діяли ворожі снайпери.

На приморському напрямку вогнем мінометів калібру 82-мм противник накривав оборонців Широкиного та Марїнки. З озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог гатив по морських піхотинцях під Водяним. Кулемети великих калібрів застосував у районі Лебединського, а поблизу Тарамчука та Гнутового – стрілецьку зброю.

На луганському напрямку з великокаліберних кулеметів, мінометів калібрів 120-мм та 82-мм противник вів вогонь по позиціях поруч Катеринівки. Зі стрілецької зброї ворог бив по опорних пунктах наших військ поблизу Станиці Луганської та Валуйського.

Нагадаємо, в суботу було відновлено електропостачання Донецької фільтрувальної станції, водночас Авдіївка залишається без світла: бойовики не дають гарантій безпеки для ремонтників.

Також внаслідок денного обстрілу Мар'їнки було поранено 37-річного місцевого мешканця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: