Доба в АТО: під Авдіївкою поранені двоє бійців

Доба в АТО: під Авдіївкою поранені двоє бійців
Поранений військовий в зоні АТО

Внаслідок обстрілу один український військовий отримав поранення, ще один травмований

Протягом минулої доби в зоні АТО внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув, проте двоє військовослужбовців поранені внаслідок ворожого обстрілу в Авдіївці. 

Про це заявив у вівторок на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

«За минулу добу внаслідок активних бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув, проте двоє військовослужбовців отримали поранення та травми внаслідок ворожого обстрілу в Авдіївці», - сказав Лисенко.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу бойовики в зоні АТО порушили перемир'я 17 разів.

Починаючи з 19:00 і майже до 23:00, з декількох напрямків, ворог з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї бив по наших опорних пунктах у районі Авдіївки. Внаслідок цих обстрілів один український військовий отримав поранення, ще один травмований. Крім того, ввечері, бойовики з мінометів та гранатометів накривали наші позиції неподалік Пісків, а зі стрілецької зброї били по шахті Бутівка.

На луганському напрямку тричі під вогонь великокаліберних кулеметів противника потрапили українські позиції у Новозванівці, двічі у Новоолександрівці. Також, близько 23:00, бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по Станиці Луганській.

На маріупольському напрямку, майже опівночі, ворог обстріляв з мінометів калібру 120 міліметрів та гранатометів опорні пункти сил АТО у Лебединському.

Загалом, за минулу добу, бандформування 17 разів порушили перемир’я. Сили АТО 10 разів відкривали вогонь у відповідь.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: