Доба в зоні АТО: Бойовики 56 разів обстріляли українські позиції

Доба в зоні АТО: Бойовики 56 разів обстріляли українські позиції
Фото з відкритих джерел

На Маріупольському напрямку, порушуючи Мінські угоди, ворог тричі застосовував важку артилерію

Бойовики за минулу добу 56 раз обстріляли позиції сил АТО. 27 обстрілів було на Маріупольському напрямку і 23 на Донецькому. Найменша кількість обстрілів 6 зафіксована на Луганському напрямку. Про це прес-центр АТО повідомив на своїй сторінці у Facebook.

На Маріупольському напрямку, порушуючи Мінські угоди, ворог тричі застосовував важку артилерію. Більш ніж сто снарядів калібру 122 мм були випущені по захисниках Лебединського і Солодкого. Під вогонь мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапили українські позиції в Талаківці, Мар'їнці, Новотроїцькому, Гнутовому і Павлополі. «У Миколаївці та Богданівці ще до світанку відбулися бойові зіткнення. Під час нетривалих збройних провокацій диверсійно-розвідувальні групи відкривали вогонь з гранатометів і стрілецької зброї. Отримавши гідну відсіч на обох ділянках, ворог відступив», - повідомили в прес-центрі.

Біля Старогнатовки зафіксований вогонь із протитанкового ракетного комплексу. Біля Мар'їнки знову працював снайпер.

На Донецькому напрямку ворог стріляв по позиціях в районі Авдіївки та Луганського з мінометів. Також під мінометний вогонь потрапили захисники Зайцево, Ленінського, Майорська, Светлодарського і Новоселівки. В Новгородському і Троїцькому відкривали вогонь з гранатометів і кулеметів великих калібрів. БМП ворог кинув проти укріплень Троїцького.

У Луганській області противник вів вогонь з мінометів по Новотроїцкому. У Новозванівці, Новоалександрівці, Станиці Луганській та Жовтому бив з гранатометів. Також в Жовтому зафіксували активність снайпера.

Вдень в зоні проведення АТО фіксувалися дві спроби противника провести аеророзвідку українських позицій. Один з безпілотних літальних апаратів був виявлений засобами радіолокаційної розвідки в районі Торецька на висоті більше 3 тисяч метрів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: