Добкін: Моєю справою вони себе заженуть в мишоловку

Добкін: Моєю справою вони себе заженуть в мишоловку
Нардеп від Опозиційного блоку Михайло Добкін 

За словами Добкіна, рівень співробітників ГПУ, НАБУ та САП вкрай низький

Нардеп від Опозиційного блоку Михайло Добкін припустив, що з нього знімуть недоторканість, водночас завдяки його справі силовики «заженуть себе в мишоловку».

Таку думку Добкін висловив в інтерв’ю «Главкому».

«У нас сьогодні під окулярами Юрія Віталійовича (Луценка, - «Главком») ходить півкраїни. Хоч би як я ставився до Дейдея, але як можна виходити з таким рівнем доказів у серйозному звинуваченні народного депутата? Вони спалились, що його записують, прослуховують», - пригадав нардеп справу колеги від «Народного фронту» Євгена Дейнея, якого Рада врятувала, не надавши згоду на притягнення до кримінальної відповідальності. 

За словами Добкіна, рівень співробітників ГПУ, НАБУ та САП вкрай низький.

«Вони назвали статтю, за якою отримали право на негласні слідчі дії тільки щодо депутата, а потім сказали, що слухали інших людей. Так тоді треба було іншу статтю називати! Уявіть, якщо би Пшонка свого часу собі таке дозволяв відносно опозиції – що б уже кричали?», - заявив представник Опоблоку.

На думку народного депутата, до цієї ситуації призвели відсутність юридичної освіти в Луценка та досвіду серйозної роботи у Холодницького.

«Як Луценко може говорити, що є напрацьована практика в судах, коли вони надають дозвіл на стеження за народними депутатами? Такого просто нема, це маячня. І з моєю справою вони себе заженуть в мишоловку. Єдине, що мені потрібно сьогодні, – набратись терпіння, бо, скоріш за все, недоторканність із мене знімуть», - прогнозує Добкін, додаючи, що він не розраховує на прихильність Верховної Ради.

Нагадаємо, вчора комітет Верховної Ради з питань регламенту прийняв рішення рекомендувати парламенту зняти депутатську недоторканість з Михайла Добкіна, але подання про затримання та арешт визнав недостатньо обгрунтованими.

Як відомо, ГПУ підозрює, що Добкін діючи умисно за попередньою змовою з групою осіб, зловживаючи своїм становищем в інтересах третіх осіб, що спричинило тяжкі наслідки вчинив кримінальне правопорушення передбачене ч.2 ст.28, ч.2 ст.364 і ККУ і умисно сприяв в інтересах голів житлових кооперативів, заволодінню земельних ділянок у Харкові шляхом обману (ч.5 ст. 27, ч.4 ст.190 (шахрайство) ККУ).

Читайте також статтю: Михайло Добкін: Луценко – дуже мстива людина. Всі, хто перетинався з ним - або сидять, або звільнені, або люстровані, або в бігах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: