Добкін: Опоблок не проти України як держави

Добкін: Опоблок не проти України як держави
Нардеп Михайло Добкін у парламенті

Опозиційний блок іноді голосує за владні законопроекти

Опозиційний блок категорично проти нинішньої української влади, але не проти України як держави. Про це заявив народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін в інтерв’ю «Главкому», коментуючи голосування Опоблоку за владні законопроекти, зокрема за проект про Конституційний суд, який демонстративно не підтримала низка фракцій.

«Дуже часто Опозиційний блок керується дуже простою логікою – ми категорично проти цієї влади, але не проти України як держави. На сьогодні через тупість нинішніх реформаторів стільки наплутано в судовій системі, що у нас фактично не можуть обрати легітимний Верховний суд і нормальний Конституційний суд», - сказав Добкін.

Він зазначив, що Опоблок відкриває можливість, принаймні в першому читанні, аби ця робота пішла. «Але перед другим читанням будемо уважно дивитись, які правки туди внесли. Якщо в законі буде вся та маячня, яку в нього записували, то голосувати за нього не будемо», - додав нардеп.

Добкін зазначив, що всередині фракції Опозиційного блоку можуть бути внутрішні розбіжності, «але щодо особливо важливих моментів усі об’єднуються». 

Нагадаємо, 11 липня Верховна Рада відклала розгляд законопроекту про Конституційний суд

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: