Допінговий скандал: постачальник спортивного спорядження погрожує розірвати контракт із Росією

Допінговий скандал: постачальник спортивного спорядження погрожує розірвати контракт із Росією
Фото joinfo.ua

Японська компанія заявила, що вона «перегляне ситуацію», якщо будуть «нові звинувачення в допінгу напередодні або під час Ігор»

Провідний виробник спортивної форми погрожує припинити постачати спорядження російським спортсменам, якщо відкриються нові випадки допінгового шахрайства, - ідеться в публікації The Times.

«Усього за кілька днів до початку Олімпіади в Ріо-де-Жанейро компанія Asics відреагувала на викриття з приводу допінг-програми, фінансованої [російською] державою, заявою, що перегляне умови угоди, в рамках якої вона постачає спорядження російській команді з боротьби», - пише видання.

У заяві японської компанії йдеться про те, що вона «перегляне ситуацію» в тому випадку, якщо буде сповіщена «про нові звинувачення в допінгу напередодні або під час Ігор».

The Times нагадує, що серед недопущених до участі в Олімпіаді - російський борець вільного стилю, дворазовий чемпіон світу Віктор Лебедєв, відсторонений через непройдений 2006-го року тест на допінг. «Усього через заборону відсторонено від змагань у Ріо 115 російських спортсменів - із заявленої збірної в 387 осіб», - ідеться в публікації. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: