Досі немає жодних даних про причини аварії єгипетського авіалайнера – голова МЗС Франції

Досі немає жодних даних про причини аварії єгипетського авіалайнера – голова МЗС Франції
Фото: ЕРА

Поки що тривають пошуки уламків та розглядаються гіпотези щодо причин катастрофи

Міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Еро заявив про відсутність відомостей щодо причин катастрофи літака авіакомпанії EgyptAir, - повідомляють у п'ятницю французькі ЗМІ.

«Усі гіпотези розглядаються, але жодна з них не висувається як основна, оскільки в нас немає абсолютно ніяких даних про причини», - сказав Жан-Маре Еро.

Він додав, що в суботу в МЗС він прийме родичів пасажирів і представників держструктур, щоб надати їм всю відому інформацію про зникнення авіалайнера Airbus 320.

Раніше єгипетський міністр цивільної авіації Шериф Фатхі висловив думку про те, що існує висока ймовірність того, що на облавку літака стався терористичний акт, а не технічна проблема.

Лайнер Airbus 320 зник із радарів диспетчерів близько 02:30 четверга за місцевим часом, коли він летів на крейсерській швидкості на висоті близько 12 тис. метрів, не вдаючися до жодних маневрів. Як зазначають експерти, це найбезпечніший відрізок для польоту лайнера.

На облавку єгипетського лайнера перебували 66 осіб, із них 56 пасажирів. Серед них були 30 громадян Єгипту, 15 громадян Франції та представники ще 10 держав.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: