Другий затриманий «український диверсант» виявився будівельником з російським громадянством

Другий затриманий «український диверсант» виявився будівельником з російським громадянством

Захтей - громадянин РФ, кримчанин, проживає в Одинцово, одружений, 40 років.

Андрій Захтей - другий фігурант справи «українських диверсантів» - проживає в Криму, в Євпаторії, повідомив журналіст Антон Наумлюк.

За словами Наумлюка, є згадка про те, що Захтей мінімум півроку тому жив в Одинцово і керував будівельною бригадою, яка бралася за роботу в тому числі в Криму. «Виконуємо ремонти квартир і приміщень, металоконструкції, будівництво АЗС в Москві і області. Є стаж роботи поч. будівельної дільниці, виконробом, майстром оздоблювальних робіт. Проживаю в Одинцово. Приймаємо замовлення в Криму », - йдеться в оголошенні.

У березні Захтей хотів взяти кредит 400-500 тисяч на покупку автомобіля, скаржився, що банки кримчанам відмовляють. «Я громадянин РФ, кримчанин, проживаю в Одинцово, одружений, 40 років, прописка Крим Євпаторія, працюю по приватним клієнтам. Є часткова власність 1/2 в заставу 6 сотих ділянки», - вказував Захтей.

Як повідомлялось, російські пропагандисти заявили, що викрадений російськими силовиками громадянин України Панов нібито визнав свою провину у вигаданій ФСБ історії про підготовку терактів у Криму. Кримська правозахисна група заявила про те, що Євгенія Панова катують.

Як відомо, у середу російська ФСБ поширила заяву, про начебто дві спроби українських військових напасти на Крим та влаштувати там теракти, під час яких загинули російський військовий і боєць ФСБ. Український Генштаб назвав ці заяви провокацією, а секретар РНБО Олександр Турчинов – істеричними і брехливими. Після повідомлення ФСБ Путін звинуватив владу України у терорі і пообіцяв «не проходити повз». Крім того він заявив про те, що «не бачить сенсу у нормандських переговорах». 

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили, що в окупованому Криму не затримували жодного співробітника української розвідки. Тим часом окупаційна влада Криму заявила про «негласне оголошення війни». Президент Петро Порошенко назвав фантазіями звинувачення Росії на адресу українських військових у підготовці терактів у Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: