Дружина Саакашвілі відмовилася від депутатського мандату

Дружина Саакашвілі відмовилася від депутатського мандату
Сандра Рулофс 

У парламент нового скликання Рулофс пройшла під другим номером у складі 27 депутатів від опозиційної партії «Єдиний національний рух»

Дружина екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі Сандра Рулофс відмовилася від депутатського мандата, який вона отримала в ході проведених у жовтні парламентських виборів за партійними списками. Про це повідомляє видання «Супутник Грузія».

Як повідомляють грузинські ЗМІ, Рулофс у понеділок звернулася до ЦВК Грузії із заявою про припинення її депутатського мандата.

У парламент нового скликання Рулофс пройшла в складі 27 депутатів від опозиційної партії «Єдиний національний рух». У партійному списку вона була під другим номером.

Нагадаємо, раніше дружина Саакашвілі Сандра Рулофс вирішила зняти свою кандидатуру і не брати участі у другому турі виборів до парламенту Грузії.

Як повідомлялося, сьогодні, 7 листопада, на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку. «Я не хочу залишати одеситів напризволяще, але я вирішив подати у відставку», – сказав він.

Саакашвілі запевнив, що боротьба з корупцією в Україні продовжиться, а Одеса розвинеться тільки після того, як переможе корупціонерів у столиці.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називаютьпершого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

Прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що її шеф подав усі документи на звільнення з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

Тепер задовольнити відставку Саакашвілі повинен президент України Петро Порошенко.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: