ДТП у Харкові: Батько Олени Зайцевої прокоментував трагедію

ДТП у Харкові: Батько Олени Зайцевої прокоментував трагедію

Батько підозрюваної: Донька ніколи не порушувала ПДД

Харківський бізнесмен Василь Зайцев, батько 20-річної Олени Зайцевої, яка спричинила смертельну ДТП у Харкові, поспілкувався з журналістами. Як пише видання KHARKIV Today, Зайцев стверджує, що його дочка ніколи раніше не порушувала правила дорожнього руху.

«У нашій родині велике горе. Вона два роки водить машину і за цей час ніяких порушень у неї не було. Дівчинка була твереза, вона їхала з подругою. Це моя машина, вона 5 років тому була взята в кредит, який ми виплатили. Дитина добу не їсть», – сказав він.

Василь Зайцев додав, що їм не дали змоги поспілкуватись з донькою, яка зараз перебуває у СІЗО. На його думку, у Lexus доньки влетів інший автомобіль, від удару машину відкинуло і вона врізалась у натовп.

«Її вдарили, розумієте. Машина вщент. Її просто кинуло. Ну як Volkswagen їхав ... незрозуміло, як він її так вдарив», – сказав батько.

Василь Зайцев є вітчимом Олени Зайцевої.

Тим часом громадський активіст та автогонщик Олексій Мочанов опублікував у себе на сторінці у Facebook список порушень Зайцевої.

22549930_1971521719765603_4463308834768448371_n1

У середу ввечері, 18 жовтня, у центрі Харкова сталася дорожньо-транспортна пригода, після якої автомобіль «Лексус» влетів у натовп пішоходів. За останніми даними, п'ятеро людей загинули, ще шестеро осіб госпіталізовані.

Начальник Головного управління Нацполіції у Харківській області Олег Бех заявив, що ДТП сталася через порушення правил дорожнього руху. Зокрема водій «Лексуса» рухалася на заборонний сигнал світлофора.

ЗМІ запевняють, що за кермом автомобіля «Лексус» RX 350 перебувала 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна, донька місцевого бізнесмена Олена Зайцева. У мережі вже опублікували фото дівчини.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Більш докладно про трагедію у Харкові  читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: