ДТП у Краматорську: поліцейський «влетів» у припарковану автівку

ДТП у Краматорську: поліцейський «влетів» у припарковану автівку

В аварії постраждала молода дівчина

У Краматорську Донецької області прокуратура розпочала розслідування за фактом ДТП за участю співробітника поліції. Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок, 8 листопада, в місті Краматорськ. Автомобіль марки Volkswagen Transporter під керуванням поліцейського полку служби поліції особливого призначення «Київ» здійснив наїзд на припаркований біля правого краю проїжджої частини автомобіль марки ВАЗ 2109», - йдеться у повідомленні.

В результаті аварії пасажир іномарки – 18-річна дівчина отримала тілесні ушкодження у вигляді забиття грудної клітки та м'яких тканин голови.

За даним фактом слідчім відділом прокуратури Донецької області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. На даний час на місці ДТП тривають невідкладні слідчі дії, встановлюються всі обставини правопорушення.

Нагадаємо, у Харкові на вул. Гвардійців Широнінців, 49 учора 5 листопада о 22:45 сталася аварія за участю маршрутного автобусу і автомобіля Chevrolet Cruze. За попередніми даними, в результаті аварії загинули три пасажири Chevrolet.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: