ДТП за участю Нестора-Шуфрича молодшого: першу допомогу постраждалому надав син головного рабина України

ДТП за участю Нестора-Шуфрича молодшого: першу допомогу постраждалому надав син головного рабина України
Місце ДТП
Фото: Moshe Azman / Facebook

Молодий хлопець у момент ДТП знаходився неподалік

Постраждалому у ДТП, яке скоїв у центрі Києва син народного депутата Нестора Шуфрича Нестор, першу допомогу надав син головного рабина України Моше-Реувена Асмана Мендель Асман.

Про це повідомив сам Моше-Реувен Асман у Facebook. За його словами, автівка збила постраждалого на великій швидкості. Це сталося поряд із синагогою.

«Наш син Мендель, перебуваючи в цей час неподалік, встиг вбігти в синагогу, взяти спеціальний ізраїльський медичний рюкзак першої допомоги, що знаходяться на охороні в синагозі і встиг надати необхідну термінову медичну допомогу, поки не приїхала швидка допомога. Допомогли навички, отримані за час служби в ізраїльській армії. Сказано, що людина, яка врятувала одне життя, як ніби врятувала весь світ», - написав Моше-Реувен Асман.

Нагадаємо, к суботу ввечері син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторовичем на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалий з численними травмами був госпіталізований. За повідомленням прес-служба Нестора Шуфрича, 31-річний чоловік, який постраждав, отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови.

Читайте також інтерв’ю Нестора Шуфрича «Главкому» «Нестор Шуфрич: Студентський Майдан був розробкою Банкової».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: