Двірників примусили витирати надписи біля МВС «Хто вбив Павла?»

Двірників примусили витирати надписи біля МВС «Хто вбив Павла?»
Двірники витирають надписи «Хто вбив Павла?»
Фото: Світлана Крюкова, Facebook

Двірники ацетоном витирають зроблені на асфальті надписи «Хто вбив Павла?»

Після закінчення акції #РікБезПавла біля будівлі Міністерства внутрішніх справ двірники одразу почали витирати з тротуару надписи «Хто вбив Павла?». Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook заступник головного редактора видання «Страна» Світлана Крюкова.

Вона продемонструвала «епічне фото дня». «Двірники, що стирають ацетоном написи Хто вбив Павла? - біля будівлі МВС. 5 хвилин після того, як розійшлися учасники акції», - підписала Крюкова фото.

За її словами, двірники повідомили, що їх не відпускають додому, поки все не витруть і не приберуть лампадки.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року в центрі Києва внаслідок вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Трагедія сталася на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. 

За фактом загибелі журналіста прокуратура відкрила кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, скоєне у спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб).

Як повідомляв «Главком», у мережі опублікували фільм-розслідування вбивства українського журналіста Павла Шеремета.

Наприкінці червня генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про відсутність серйозного прогресу в розслідуванні справи про вбивство Шеремета.

11 липня президент України Петро Порошенко провів зустріч з родиною Шеремета і представниками Комітету захисту журналістів. Порошенко наголосив, що правоохоронні органи повинні найближчим часом провести публічний звіт про результати слідства.

Міжнародна організація Комітет захисту журналістів вважає, що розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета в Україні забуксувало. 

Євродепутат Ребекка Гармс заявила, що вбивство Шеремета не може залишатися безкарним.

Сьогодні у Києві триває акція #РікБезПавла. Учасники акції вимагають від влади розслідувати вбивство журналіста Шеремета та притягнути винних до кримінальної відповідальності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: