Джемілєв вірить, що Трамп змінить свою думку про анексію Криму

Джемілєв припустив, що на той час Трамп не володів ситуацією докладно

Висловлювання на той час ще кандидата в президенти США Дональда Трампа про «бажання» самих жителів Криму від’єднатися від України можна пояснити простою необізнаністю про ситуацію, втім зараз це може бути виправлено радниками обраного президента.

Таке переконання висловив у понеділок Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв під час прес-конференції в штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку, повідомляє Укрінформ.

«У нього було висловлювання, що в Криму відбувся референдум, і приєднання Криму було рішенням самих жителів Криму. Це викликало у нас велике здивування, оскільки він, напевно, повинен був знати про рішення Генеральної Асамблеї ООН від 27 березня 2014 року, коли практично весь цивілізований світ засудив цей так званий «референдум», – заявив Уповноважений Президента України у справах кримських татар.

Джемілєв припустив, що на той час Трамп не володів ситуацією докладно, тому його заяву можна пояснити простою необізнаністю в конкретних питаннях зовнішньої політики.

«Я думаю, зараз Дональд Трамп буде обізнаний про все, що там відбувається, напевно, його помічники роз’яснять ситуацію і, думаю, він перегляне свою точку зору», – зазначив Джемілєв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: