E-декларації за 2016 рік не подали два депутати, - НАЗК

E-декларації за 2016 рік не подали два депутати, - НАЗК
E-декларації за 2016 рік не подали два депутати

Термін подачі е-декларацій для чиновників завершився 1 квітня

Позафракційні депутати Верховної Ради Олександр Онищенко та Сергій Клюєв не подали електронні декларації за 2016 рік. Про це повідомили в Національному агентстві по запобіганню корупції (НАЗК).

В агентстві зазначили, що станом на 9 червня з 422 депутатів Верховної Ради VIII скликання щорічні декларації за 2016 рік в Єдиний реєстр декларацій подали 420.

«Щорічні декларації за 2016 рік не подали Клюєв Сергій Петрович і Онищенко Олександр Романович», – йдеться у відповіді на запит.

Термін подачі електронних декларацій для чиновників, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, завершився 1 квітня.

Нагадаємо, 25 квітня НАЗК прийняло рішення про продовження строку проведення повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на 30 днів. Мова йде про електронні деклараціях чиновників за 2015 рік, перевірка яких почалася 23 лютого 2017 за рішенням НАЗК.

Раніше повідомлялося, що у Національному агентстві з питань запобігання корупції схвалено Порядок здійснення моніторингу способу життя суб’єктів декларування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: