Екс-голова КМДА Попов розповів, чим зараз заробляє собі на життя

Екс-голова КМДА Попов розповів, чим зараз заробляє собі на життя
Олександр Попов

Колишній очільник столичної адміністрації організував власний бізнес

Колишній голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов в інтерв’ю «Главкому» розповів, що після 2014 року присвятив себе сімейним справам та організував власний бізнес.

«Я звик уже бути керівником, тому йти в підпорядкування або проситися на роботу не хотів, та й мені і не пропонували, до речі, - пояснив він. - Я – один із співзасновників підприємства (другий засновник – Микола Курінько. – «Главком»), що займається зовнішньоекономічною діяльністю і теплоенергетикою. Поки що не можу сказати, що все виходить, але працюємо і є контракти»

Як відомо, підприємство Попова має назву OfferUA. Стратегічне завдання якого було – виведення українських товарів на європейський ринок.

«А що стосується теплоенергетики, то це заміна природного газу на тверді види палива. Ми зараз самі виробляємо котельне обладнання, модулі і продаємо теплову енергію, звільняючи, наприклад, традиційні підприємства від такої послуги, бо даємо на 15–20% менше ціну. Так і рухаємося. Пошук партнерів продовжуємо в Європі. Але нас там ніхто не чекає», - зазначив він.

«Також ми займаємося легкою промисловістю, ми присутні на внутрішньому ринку, в деяких торгових мережах», - додав Попов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: