Екс-керівник рівненської міліції помер у реанімації від поранень

Екс-керівник рівненської міліції помер у реанімації від поранень
В’ячеслав Чайка

В’ячеслава Чайку важко поранив у місті Дубно власний син, Ігор Чайка, який займав посаду прокурора

Поранений 1 квітня колишній начальник міліції Рівненської області помер у реанімації. Лікарям не вдалося врятувати колишнього міліціонера, учасника Революції гідності В’ячеслава Чайку, за життя якого вони боролися впродовж двох тижнів.

В’ячеслав Чайка – член Рівненського обласного комітету партії ВО «Свобода», заступник голови обласної організації з військових питань, тривалий час очолював Дубенську районну організацію ВО «Свобода».

Під час Революції гідності В’ячеслав Чайка входив до Рівненської сотні самооборони Євромайдану. Під час сутичок із силовиками зазнав осколкового поранення від вибуху шумової гранати. Упродовж недовгого періоду у 2014 році В’ячеслав Чайка працював на посаді начальника УМВС у Рівненській області.

Поховають В’ячеслава Чайку в суботу, 15 квітня, в Дубно.

Як повідомляв «Главком», 1 квітня ввечері в місті Дубно Рівненської області застрелили адвоката Віту Шаблій, яка на минулих виборах балотувалася на посаду міського голови від партія «Свобода». Під час стрілянини також поранили її 55-річного чоловіка «свободівця» В'ячеслава Чайку, який у 2014 році очолював УМВС в Рівненській області та подавав свою кандидатуру на посаду глави Нацполіції.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Основна версія — неприязні стосунки у родині. Після проведення комплексу слідчих (розшукових) дій встановлена причетність до цього тяжкого злочину 29-річного жителя Тернопільської області - працівника прокуратури цієї області.

Повідомлялося, що він є сином пораненого В’ячеслава Чайки

За декілька днів працівник прокуратури Тернопільської області сам з’явився до слідчих прокуратури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: