Екс-міністр оборони Гелетей одружив сина на даху «Прем'єр Паласу» за 1,5 мільйона гривень

Екс-міністр оборони Гелетей одружив сина на даху «Прем'єр Паласу» за 1,5 мільйона гривень

На весіллі співали хіт про «лабутени» й фотографувалися із зірками

На вихідних генерал-полковник, керівник Управління держохорони Валерій Гелетей одружив свого старшого сина Олександра. Урочистості відбувалися на даху п'ятизіркового готелю «Прем'єр Палас» із панорамою на центр Києва. Весільні організатори підрахували, що таке свято обійшовся щонайменше в 1,5 млн грн.

Страна.ua нагадує, що цей готель належить впливовому депутату Держдуми Росії й олігархові Олександру Бабакову.

 

Як пише видання, головний охоронець перших осіб країни організував для свого спадкоємця розкішний вечір. Усе почалося з того, що молоді: 22-річний студент КНУ імені Тараса Шевченка Олександр Гелетей і його кохана Дарина Маковецька (дівчина - всесвітній призер із бальних танців і випускниця Фінансово-правового ліцею) обмінялися клятвами. Потім був легкий фуршет в одному із залів ресторану, де подавали екзотичні фрукти, канапе, ікру й шампанське. А під час основного бенкету виступали зірки. Судячи з фотографій гостей в соцмережах, вечір вів Юрій Горбунов, співала група «Друга ріка» на чолі з Валерієм Харчишиним, веселив усіх комік Дядя Жора, романтичний настрій створював запрошений балет. А під час танців кавер-бенд виконав хіт сезону - пісню групи «Ленінград» - «На лабутенах».

ЗМІ звернулося в одну з весільних агенцій, яка влаштовує виїзні церемонії для ВІПів, щоб фахівці підрахували бюджет цього свята.

За їх підрахунками, Гелетей щонайменше витратив 1,5 млн грн. «Горбунов бере за захід 100 тис. грн, Харчишин - 150 тис. грн, музична група - 30 тисяч. Весільний розпорядник Ольга Радчук бере 4,5 тис. Проведення розпису, оренда літньої тераси на даху потягне на 50 тис. грн плюс фуршет на людину 800 грн, бенкет щонайменше 2000 грн на одного гостя, квіткова арка коштує 25 тис. грн, варто додати сюди композиції на стільцях і столах», - пояснює співробітник івент-агенції.

Зазначимо, що при цьому в декларації Валерія Гелетея за минулий рік значиться дохід в 588 тис. Тобто, на весілля сина він витратив у три рази більше, ніж заробив.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: