Екс-нардеп Ландік: молодший син Януковича у сімейному конфлікті став на бік матері і шукав смерті

Екс-нардеп Ландік: молодший син Януковича у сімейному конфлікті став на бік матері і шукав смерті
Володимир Ландик

На думку Ландика, молодший Янукович загинув не випадково

Син екс-президента Віктора Януковича Віктор-молодший говорив, що його батько давно не живе з матір'ю і він прийняв в конфлікті її сторону. Про це розповів колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландик в ефірі «Skrypin.ua».

За словами Ландика, він просив сина Януковича організувати йому зустріч з батьком, але той порекомендував звернутися до його брата Олександра Януковича. «Він мені говорив: «У нас трагедія в родині. Батько давно не живе з матір'ю. Я прийняв позицію матері і я тепер у них в ізгоях, і я тепер нічого не вирішую, йди до старшого - може, він», - розповів екс-нардеп.

На думку Ландика, молодший Янукович загинув не випадково. «Він загинув через свою дурість, він цю смерть шукав. Є люди, знаєте, коли люди поза сім'єю. Якщо людина поза бізнесом, її туди не пускають. Якщо у тебе брат рідний мультимільярдер, а тобі дали кататися на якихось машинах по багнюці... Він був у прострації, шукав пригоди на свою дупу, він їх знайшо», - підкреслив Ландик.

Екс-нардеп також розповів, що ходили чутки, начебто жінка, з якою жив Янукович, народила йому дитину. «Казали, що нібито ця панянка від нього народила... Он та светленькая жінка, що у нього», - розповів він.

Ландик додав, що вже після втечі сімейства екс-президента і його синів до Росії, Янукович-молодший розповідав йому, що в злочинах на Майдані винні керівник фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов і екс-глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін. «Вітя написав: «За всю гидоту, яку влаштували і до Майдану, під час Майдану і після Майдану, - відповідальні двоє людей - Єфремов і Льовочкі». Це назвав Вітя, Віктор Вікторович», - підкреслив він.

У березні 2015 року Віктор Янукович-молодший загинув на озері Байкал. Він і ще п'ятеро осіб виїхали на лід на озері Байкал на автомобілі, щоб зробити фотографії, і машина провалилася в тріщину. Супутники сина екс-президента вибралися з тонучого автомобіля, а Янукович-молодший потонув.

Служитель Свято-Нікольського храму повідомив, що екс-президент України Віктор Янукович був присутній на похоронах свого сина Віктора в Севастополі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: