Екс-регіонала Єфремова залишили під арештом до 24 листопада

Екс-регіонала Єфремова залишили під арештом до 24 листопада

Захист Єфремова вимагав відводу прокурорів, але їм било відмовлено

Екс-голову фракції Партії регіонів Александра Єфремова залишили під арештом до 24 листопада.

Про це повідомляє кореспондент Громадського Дарія Гірна с зали суду.

Захист Єфремова вимагав відводу прокурорів, але їм било відмовлено.

30 липня Єфремова затримали в аеропорту «Бориспіль» з квитком на Відень. Він підозрюється у заволодінні майном «Луганськвугілля», у створенні терористичної організації «ЛНР» та посяганні на територіальну цілісність України.

1 серпня Печерський райсуд Києва помістив Олександра Єфремова під варту до 28 вересня 2016 року. Пізніше йому продовжили арешт до 24 листопада 2016 року.

Нагадаємо, на останньому засіданні, яке відбулося 3 жовтня, суд відклав розгляд апеляційної скарги, поданої в інтересах Єфремова, у зв’язку із перебуванням судді-доповідача на лікарняному.

Єфремов підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.3 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч.1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Читайте також статтю «Главкома» Єфремов по телефону тиснув на слідство, а у його сина знайшли 33 млн франків у Швейцарії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: