Екс-слідчий ГПУ Сус перебуває в ізоляторі тимчасового тримання - НАБУ

Екс-слідчий ГПУ Сус перебуває в ізоляторі тимчасового тримання - НАБУ
Екс-посадовець Генпрокуратури Дмитро Сус

Наразі вирішується питання щодо повідомлення колишньому посадовцю Генпрокуратури про підозру та обрання запобіжного заходу

У НАБУ розповіли, що затриманий у вівторок екс-посадовець Генпрокуратури Дмитро Сус перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Дану інформацію повідомили Dт.ua у прес-службі НАБУ.

«На даний момент затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу», - уточнили в НАБУ.

Як повідомляють джерела видання, детективи НАБУ затримали Суса по обіді вівторка, 25 липня, під час спроби залишити Україну.

Водночас у прес-службі Бюро не змогли дати відповідь на запитання, чи пов'язано затримання з намірами Суса виїхати з країни. Однак повідомили, що «затримання відбулося в порядку 208 ст. КПК». Як відомо, ст. 208 застосовується у разі ризику ухиляння особи від належної процесуальної поведінки.

Як повідомляв «Главком», Суса було затримано на території міжнародного аеропорту «Бориспіль» за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст.191 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем») та ст.366-1 («Декларування недостовірної інформації») Кримінального кодексу України

У квітні Генпрокуратура звільнила прокурора Суса за брехню в декларації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: