Експерт пояснив, яким чином Росія буде легалізовувати кримських псевдодепутатів

Експерт пояснив, яким чином Росія буде легалізовувати кримських псевдодепутатів

Кримських «депутатів» РФ імплементуватиме в різноманітні міжпарламентські групи з метою їхньої легалізації

18 вересня відбулися вибори до Державної Думи РФ, зокрема на території окупованої АР Крим. Кримських «депутатів» РФ буде імплементувати в різноманітні міжпарламентські групи з метою їхньої легалізації. Таку думку висловив Тарас Березовець, засновник проекту Free Crimea під час прес-конференції в прес-центрі «Главкома».

На його думку, Росія намагатиметься будь-якою ціною відрядити депутатів, яких було обрано до парламенту РФ на окупованій території Криму, до складу різноманітних міжпарламентських груп, наприклад ПАРЄ або групи міжпарламентських зв’язків між Росією та Італією. Росія в такий спосіб буде легалізовувати цих депутатів.

«За таких обставин Україна має негайно реагувати на такі дії. Ці питання мають не дискутуватися, а повинні бут закладені в стратегію Міністерства закордонних справ України», – резюмував Березовець.

Проглянути запис прес-конференції, під час якої аналізувалися результати виборів до Державної думи РФ та які наступні кроки має робити Україна, можна тут:

Нагадаємо, що МЗС України закликає світ не визнавати результати російських виборів в окупованому Криму.
Читайте також, чому проведення виборів до парламенту окупантів на території України трактуватиметься як шизоїдна поведінка країни-жертви.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: