Експерт з туризму: Кримчани самі винні, що до них ніхто не їде

Експерт з туризму: Кримчани самі винні, що до них ніхто не їде
Порожні кримські пляжі

Пристойні українські турфірми не займаються окупованим Кримом

Голова Всеукраїнської асоціації туристичних операторів України, президент туристичної компанії «Гамалія» Ігор Голубаха вважає, що кримчани і окупаційна влада півострова самі винні, що до них не їдуть туристи. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

Голубаха підтвердив, що українці перестали цікавитися півостровом.

«В першу чергу, в цьому винні самі кримчани, російська влада, тому що ви, напевно, не прийдете в якийсь ресторан, де вам будуть хамити, обізвуть і в кінці будуть посміхатися, а потім телефонувати і говорити: «Приходьте до нас ще». Ви навряд чи туди захочете повернутися», - сказав експерт.

За його словами, зараз до окупованого Криму їздять тільки ті, у кого є якась нерухомість, у кого там є родичі. «Але й вони це роблять з великим невдоволенням. Говорять, які їм доводиться труднощі долати, починаючи з перетину лінії розмежування. Багато хто, навіть, боїться щось висловлювати або їхати у футболках з українською символікою...», - розповів Голубаха.

Він повідомив, що українські турфірми не займаються окупованим Кримом. «Сьогодні жодна пристойна туристична компанія не буде займатися цим напрямком. Ми бачимо, що ніхто його не просуває, не продає. Є деякі фірми, які мають російське коріння і навіть вони на території України не займаються цим», - сказав голова Всеукраїнської асоціації туристичних операторів України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: