Експерти ФБР привезли нові дані у справі Шеремета

Експерти ФБР привезли нові дані у справі Шеремета

Експерти ФБР зараз перебувають в Україні

Експерти ФБР прибули до України і привезли українському слідству висновки дослідження відеомоніторингу у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це розповів виконуючий обов’язки глави Нацполіції Вадим Троян в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна»

«Експерти ФБР зараз перебувають в Україні, вони привезли нашому слідству висновки дослідження відеомоніторингу. Це останнє дослідження у справі, яке вони проводили, висновок щодо вибухотехнічного дослідження був наданий раніше», – розказав він.

Інші деталі розслідування Троян не став розкривати, оскільки, за його словами, це може завдати шкоди слідству.

Наприкінці вересня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляв, що слідство у справі про вбивство Павла Шеремета «йде інтенсивно», але не повідомляв конкретної інформації, посилаючись на таємницю слідства.

Павла Шеремета вбили 20 липня в центрі Києва, влаштувавши підрив автомобіля, яким він керував. Українські правоохоронці кваліфікують загибель журналіста як умисне вбивство.

Павло Шеремет – білоруський, російський та український журналіст телебачення, радіо і періодичних видань, у 1990-х – 2000-х роках керівник відділу спеціальних інформаційних проектів російського телеканалу ОРТ, згодом – «Першого каналу» в Росії. Останні п’ять років жив у Києві, працював в інтернет-виданні «Українська правда», а також на радіо «Вести».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: