Експерти прогнозують зниження курсу біткоїн вдвічі

Експерти прогнозують зниження курсу біткоїн вдвічі

«Фанатам цієї криптовалюти не варто занадто радіти такому зростанню»

Курс криптовалюти біткоїн знизиться вдвічі після п'ятої хвилі підвищення. Про це заявила глава відділу технічної стратегії інвестиційного банку Goldman Sachs Шеба Джафарі, передає FinClub.

За словами аналітика, п'ята хвиля зростання курсу підніме вартість одиниці криптовалюта вище рівня $4,827 тис., а після цього відбудеться корекція, під час якої ціна на Bitcoin впаде до $2,221 тис.

Джафарі підтверджує думку багатьох інших експертів про те, що курс найвідомішої криптовалюти може досягти рівня $5 тис. за одиницю, але рекомендує майнерам і їхнім клієнтам не сильно спокушатися.

«Однак фанатам цієї криптовалюти не варто занадто радіти такому зростанню», - зазначила експерт.

Як повідомлялось, курс криптовалюти Bitcoin на недільних торгах - 13 серпня - оновив історичний максимум і перевищив $4 тис.

Біткоїн на сьогодні не має чіткого правового статусу в Україні, оскільки НБУ досі не визначився, яким чином класифікувати криптовалюту, зокрема через різну класифікацію біткоїн за кордоном. 
Так, у низці країн офіційно дозволені операції з біткоїнами. У різних країнах біткоїн класифікують по-різному – як віртуальну валюту, грошовий сурогат, нематеріальну цінність, віртуальний товар тощо. Зі свого боку, Національний банк України наразі офіційно не підтримує жодне з наведених визначень.

Читайте також статтю «Главкома»Що таке біткоїни, блокчейн і ICO і чому про них всі говорять

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: